Nieuwsbrief

Naast dat wij dagelijks te bereiken zijn via onze klantenservice voor allerhande vragen, hebben wij ook een nieuwsbrief waarin wij de laatste updates, trends en vooruitzichten bespreken. Handig? Jazeker: lees hieronder waarom je onze nieuwsbrief écht niet mag missen!

Nog meer tips en handige weetjes

Zit je met je handen in het haar over een artiest die last-minute heeft afgezegd? Of zijn er financiële problemen waardoor je het even niet meer weet? Misschien weet je überhaupt niet hoe je een grootschalig evenement moet organiseren?

Geen zorgen, met onze nieuwsbrief en artikels kom je een heel eind om al deze zaken op de juiste manier af te handelen en nare problemen te voorkomen. Wij geven tips voor het vinden van de juiste agentschappen, betrouwbare artiesten, geschikte evenementenlocaties en nog veel meer.

Exclusieve informatie

Misschien vraag jij je af hoe wij aan al onze informatie komen. Naast het feit dat wij hier een uitgebreid artikel over hebben geschreven op onze website, kunnen wij je ook vertellen dat wij al jarenlang een netwerk in de evenementenindustrie hebben en dus de do’s en don’ts kennen.

Deze kennis brengen wij graag aan je over, gewoon omdat wij een warm hart toedragen aan de kunst- en cultuurwereld en oprecht enthousiast zijn over evenementen, activiteiten en speciale gelegenheden die goed uitpakken. Zit jouw onderwerp er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze klantenservice. Wij helpen je daar graag verder.

Onze nieuwsbrief: helemaal gratis én de moeite waard

Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar we vermelden het nog maar een keer: onze nieuwsbrief-updates zijn helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres achter te laten, en de rest regelen wij voor je. Hopelijk tot snel!