Over Ons

Welkom op onze website! Hier zullen we alles bespreken dat te maken heeft met artiesten, organisaties die hun belangen vertegenwoordigen, agentschappen, evenementen die muziek promoten, culturele activiteiten en nog veel meer belangrijke initiatieven in de entertainment industrie.

Wat kun je op deze website verwachten?

Wij zullen artikels publiceren die voorzien in informatie over verschillende onderwerpen in de entertainmentwereld.

Zo geven wij tips en advies over hoe je een evenement organiseert om muziek te promoten, of juist hoe je kleinschalige culturele activiteiten voor je eigen gemeente kunt organiseren. Ook gaan we het hebben over artiestenorganisaties en agentschappen, want welke zijn nu eigenlijk geschikt voor de kleine of juist grotere artiest? Al deze dingen komen aan bod.

Waarom is deze informatie belangrijk?

Het is soms lastig voor een artiest, maar ook voor organisators, om de juiste match tussen een evenement en een bepaald muziekgenre te vinden. Hoe zal het publiek erop reageren? De gevolgen kunnen desastreus zijn bij een verkeerde inschatting omdat de kaartverkoop kan tegenvallen. Of nog erger, als de artiest een slecht optreden neerzet of überhaupt niet op komt dagen.

Een goed georganiseerd evenement begint bij de juiste informatie en een goede planning, en daar helpen wij graag bij. Zowel voor artiesten als organisators is het tevens belangrijk om beschermd te worden door middel van een agentschap, dat als tussenpersoon fungeert bij boekingen. Heldere overeenkomsten zijn belangrijk om misverstanden en miscommunicatie te voorkomen. Daarom helpen wij beide partijen graag met tips zodat concerten, evenementen en optredens gestroomlijnd kunnen worden gehouden.

Tot slot is het mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer vragen of informatie. Hiervoor kunt u terecht op de contactpagina, met een online contactformulier. Veel plezier!